ansvar
Enhver person som går inn på dette nettstedet påtar seg rollen som brukerens forpliktelse til å overholde og håndheve bestemmelsene derav og enhver annen bestemmelse i loven som kan gjelde.
Leverandøren er unntatt fra ethvert ansvar som følge av informasjonen som er publisert på sin hjemmeside og mangelen på tilgjengelighet (fall) på nettstedet, noe som også vil føre til periodiske stopp for teknisk vedlikehold. I tillegg forbeholder långiver seg retten til å endre all informasjon som kan vises på nettstedet uten forhåndsvarsel eller å informere brukere om slike forpliktelser, noe som er tilstrekkelig med avsløringen på leverandørens nettsted.
Bruk av informasjonskapsler
Leverandørens nettsted kan bruke informasjonskapsler (små tekstfiler som serveren sender til datamaskinen for personen som har tilgang til siden). Det er en teknikk som vanligvis brukes på Internett for å utføre visse funksjoner som anses som essensielle for å fungere og visualisere nettstedet. Informasjonskapslene som brukes på nettstedet er i alle fall midlertidige, med det eneste formål å gjøre deres påfølgende overføring mer effektiv og forsvinne når brukerens økt avsluttes. Under ingen omstendigheter vil informasjonskapsler brukes til å samle inn personlig informasjon.
Fra kundens nettsted er det mulig å omdirigere til tredjeparts nettsteder. Siden leverandøren ikke alltid kan sjekke innholdet fra tredjepart på sine nettsteder, påtar han seg ikke noe ansvar for slikt innhold. I alle fall samtykker långiveren å fjerne innhold som kan være i strid med nasjonal eller internasjonal lov, moral eller offentlig orden, umiddelbart gå tilbake til videresending til nettstedet, for å varsle om relevant innhold
Beskyttelse av personopplysninger
At tjenesteleverandøren overholder spanske regler for beskyttelse av personopplysninger og sikrer full overholdelse av forpliktelsene i henhold til lov 15/1999 av 13. desember Personopplysningsbeskyttelse (LOPD), kongelig resolusjon 1720/2007 av 21. desember, godkjenning av implementeringsforskriftens databeskyttelseslov og Andre forskrifter som gjelder når som helst passert og søker å sikre riktig bruk og styring av personlige brukerdata.
Anti-spam politikk
Tilbyderen er fullt ut erklært mot overføring av uønsket kommersiell kommunikasjon, og enhver oppførsel eller kjent som «spam» manifestasjon uttalte også forpliktelse til å bekjempe slike overgrep.
Leverandøren garanterer derfor brukeren at personopplysninger samlet inn på nettstedet under ingen omstendigheter blir overført, delt, overført eller solgt til tredjepart.
Av samme grunner skal ikke registreringsprosessen brukes til å registrere e-postadresser til utenforstående uten eksplisitt samtykke fra vedkommende. Levende kostnader som et motmål for denne praksisen implementerer en dobbel opt-in-mailingliste som krever en eksplisitt bekreftelse fra eieren av e-postkontoen som er spesifisert som abonnementsadresse før du mottar kommunikasjon via e-post.
I tilfelle at en bruker fortsatt mottar kommunikasjon fra dette nettstedet uten å ha registrert seg eller uten uttrykkelig samtykke til nevnte registrering, kan han avbryte abonnementet fra koblingene som er angitt i selve meldingen.
I tillegg kan brukeren kontakte oss via kontaktskjemaet som vedlikeholdes på nettstedet, både for å kommunisere hva som skjedde og for å be om umiddelbar fjerning av dataene dine fra systemet vårt.
Datahosting
Av tekniske årsaker og kvalitet på tjenesten har bloggen levekostnader.com vert for selskapet Hostgator (personvernregler). Av samme grunn blir abonnementstjenesten via e-post og nyhetsbrev levert fra fasilitetene til selskapet MailChimp (personvernregler). Begge selskapene er av amerikansk opprinnelse med fasiliteter lokalisert i samme land.
Både Hostgator og Mailchimp overholder «Safe Harbor» -prinsippene i samsvar med kommisjonens beslutning 2000/520 / EF av 26. juli 2000, noe som gjør dem til et passende beskyttelsesnivå. for formålene med LOPD.
Google Analytics
Google Analytics er en statistisk dataanalyse levert av Google-selskapet (personvernregler). levekostnader.com bruker denne tjenesten til å spore bruksstatistikken.

Google Analytics bruker informasjonskapsler for å hjelpe nettstedet med å analysere den statistiske databruken (antall besøk, de fleste sider osv.). Informasjonen som genereres av informasjonskapselen (inkludert din IP-adresse) sendes direkte og arkiveres av Google på servere i USA.
Google vil bruke denne informasjonen på våre vegne for å generere statistisk informasjon om bruk av levekostnader. Google vil ikke knytte IP-adressen din til andre data tilgjengelig for Google. Google kan overføre slik informasjon til tredjepart når det er lovpålagt eller når slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.
Du kan nekte behandlingen av data eller informasjon ved å avvise bruken av informasjonskapsler ved å velge riktig konfigurasjon av nettleseren din, men ved å gjøre dette begrenser den fulle funksjonaliteten til kostnadene for living.com. Ved å bruke dette nettstedet godtar du å behandle informasjon fra Google på den måten og til ovennevnte formål.
Google AdSense
Google, som en tilknyttet leverandør av levekostnader.com, bruker informasjonskapsler for å publisere annonser på dette nettstedet. Brukeren kan deaktivere bruken av disse informasjonskapslene ved å følge instruksjonene i annonsedelen i Googles personvernregler.
Google bruker partnerannonser for å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det er mulig at disse selskapene bruker informasjonen de mottar fra sitt besøk på denne og andre nettsteder (uten å inkludere ditt navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) for å tilby deg reklame for produkter og tjenester som er av interesse for deg. Hvis du ønsker mer informasjon om denne praksisen og kjenner til alternativene dine for å forhindre at disse selskapene bruker denne informasjonen, kan du kontakte forrige lenke.
Feedburner
levekostnader.com bruker FeedBurner som administrator for feed-abonnement, i henhold til Googles personvernregler ovenfor. Citizen bruker FeedBurner for å tjene brukerens XML-filer som samsvarer med innholdet i strømmen og visualiserer, hvor det er relevant, AdSense-annonser på dem. Feedburner foretar en IP-adresseringsprosess under denne prosessen, lik den som er beskrevet ovenfor for Google Analytics og AdSense, hvis informasjon er inkludert i personvernreglene ovenfor.
Samtykke til å behandle brukerens personopplysninger
Som en del av sine aktiviteter har levekostnader.com muligheten til å registrere brukere for å sende kommunikasjon via e-post, kommentere bloggen og sende meldinger via kontaktskjemaet.
Brukeren ved å abonnere på bloggen, komme med kommentarer eller kontaktskjemaet vil uttrykkelig samtykke til behandlingen av personellet levert i henhold til artikkel 6 i LOPD. Brukeren kan utøve sine rettigheter i henhold til artikkel 5 i LOPD.
Disse samme handlingene involverer også eksplisitt brukerens samtykke til internasjonal overføring av data som skjer i form av LOPD på grunn av den fysiske plasseringen av fasilitetene til de ovennevnte leverandørene.
Den personlige informasjonen som etterspørres i disse aktivitetene, er innlemmet i en fil hvis formål er å gi nyheter om nettstedet Living Costs som er ansvarlig for filen som leverandøren har. Feltene merket med en stjerne er obligatoriske, og det er umulig å utføre det uttrykkelige formålet hvis disse dataene ikke blir gitt. Du blir også informert om muligheten for å utøve rettighetene som er spesifisert i delen om brukerrettigheter.
Brukerrettigheter
I samsvar med bestemmelsene i artikkel 5 i LOPD blir brukeren informert om at det eneste formålet med registeret er å sende informasjon om nyheter relatert til levekostnader.com nettsted. Bare innehaverne har tilgang til dine data, og under ingen omstendigheter vil disse dataene bli overført, delt, overført eller solgt til tredjepart.
I samsvar med bestemmelsene i LOPD, kan brukeren når som helst utøve sin rett til innsyn, retting, kansellering og motstand mot leverandøren.
For å lette utøvelsen av disse rettighetene, er det gitt en drop-off-lenke i all kommunikasjon, noe som betyr at brukerens personlige informasjon umiddelbart blir fjernet fra vår database.
knytte relasjoner
levekostnader.com bruker tidvis lenker til tilknyttede produkter og tjenester fra merker som har etablert et tilknyttet program. Disse koblingene brukes bare etter bruk av disse produktene og tjenestene, eller har utført tester for å vurdere at de oppfyller et passende kvalitetsnivå.

Leverandøren er ikke enig i å inkludere tilknyttede koblinger til produkter som ikke oppfyller betingelsene beskrevet over, og forstår også at denne typen praksis vil være svært motarbeidende for omdømmet til nettstedet som promoterer dem.
Intellektuell eiendom og bruk av innhold
Nettstedet levekostnader.com, inkludert, men ikke begrenset til, dens programmering, redigering, sammenstilling og andre elementer som er nødvendige for drift, design, logoer, tekst og / eller grafikk, er eiendommen til leverandøren eller, hvor relevant, lisensiert eller uttrykkelig gitt. tillatelse fra forfatterne.
levekostnader.com gir brukeren en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share-Alike 3.0-lisens, med eksakte betingelser i denne lenken.
All bruk som ikke tidligere er godkjent av leverandøren anses som et alvorlig brudd på forfatterens immaterielle eller industrielle eiendomsrett.
Design, logoer, tekst og / eller grafikk utenfor leverandøren, som kan vises på nettstedet, tilhører deres respektive eiere, som selv er ansvarlige for eventuelle kontroverser som måtte oppstå fra dem. I alle fall har leverandøren eksplisitt og forhåndsgodkjenning fra dem.
For å gjøre noen slags observasjoner om mulige brudd på immaterielle eller industrielle eiendomsrettigheter samt innholdet på nettstedet, kan du gjøre det gjennom kontaktskjemaet som vedlikeholdes på nettstedet.
Gjeldende lov og kompetanse
For å løse tvister eller problemer relatert til dette nettstedet eller aktivitetene som er utviklet der, skal den spanske loven gjelde slik det uttrykkelig er gitt av partene.